Συμπλοκή χούλιγκαν στο Μενίδι

Π.Β.

Συμπλοκές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με ρίψη πετρών, καπνογόνων αλλά και οδομαχίες. Ως αποτέλεσμα, δύο άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας με μαχαίρι.

Η αστυνομία προχώρησε σε 9 συλλήψεις. Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν κράνη, σιδερογροθιές, καπνογόνα, ρόπαλα, μολότοφ, μαχαίρια και φωτοβολίδεςΌλα ξεκίνησαν περί τις 5.45, π.μ.. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr περίπου 50 μοτοσικλέτες στις οποίες φέρονται να επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού, κινήθηκαν προς την αερογέφυρα Καραμανλή Μενιδίου, όπου εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο από Θεσσαλονίκη, το οποίο μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι επιβάτες των δικύκλων άρχισαν να πετούν πέτρες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς το τρένο. Τότε, ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, επιχείρησαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον συρμό, προκειμένου να «απαντήσουν» στους οπαδούς της έτερης ομάδας.

Όταν βγήκαν από το τρένο, η ένταση κλιμακώθηκε και ακολούθησαν εικόνες χάους, με έντονες λογομαχίες, ρίψη αντικειμένων, αντεγκλήσεις και ξύλο.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο με την επέμβαση της αστυνομίας. Από το περιστατικό – πέραν των τραυματισμών- κάηκαν τουλάχιστον δύο δίκυκλα και προκλήθηκαν φθορές στα τζάμια της αμαξοστοιχίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. στην επιχείρηση που συμμετείχαν η Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης και η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, προχώρησε σε 9 συλλήψεις ενώ κατασχέθηκαν κράνη, σιδερογροθιές, καπνογόνα, ρόπαλα, μολότοφ, μαχαίρια και φωτοβολίδες.

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Αθλητικής Βίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. ΠΗΓΗ.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *