Πως θα ήταν το πρώτο 24άωρο του Ελληνοτουρκικού Πολέμου που μας αξίζει Η ένταση στο Αιγαίο θα είναι σοβαρή, αλλά δε θα είναι κιόλας στο εναλλακτικό σύμπαν που ζούμε ήδη

Χρήστος Πρόεδρος · 18 Απριλίου 2018

154

Εάν θέλεις ειρήνη να προετοιμάζεσαι για πόλεμο, λέει μια γνωστή ρήση του Βεγέτιου και επειδή ο λαός της ομορφότερης χώρας του κόσμου είναι βαθιά φιλειρηνικός, καλά θα κάνει να προετοιμάζεται για το απευκταίο ενδεχόμενο πολέμου. Οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία τον τελευταίο καιρό είναι ένα love story χειρότερο από το Twilight, δυστυχώς, οπότε εδώ σας προετοιμάζουμε για το δυστοπικό σενάριο στο οποίο οι δύο γειτονικές χώρες έρχονται σε πολεμική σύρραξη.

Είναι γνωστό πως οι πόλεμοι πλέον δεν γίνονται αποκλειστικά και μόνο με πυραύλους, αλλά γίνονται και με κυβερνοεπιθέσεις, ενώ στην Ελληνική περίπτωση είναι γνωστό ότι οι εχθροί πρώτα σημαδεύουν στον ελληνικό πολιτισμό. Στο εφιαλτικό σενάριο που η δύο χώρες αναγκάζονται να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα, σας παρουσιάζουμε πως θα είναι το πρώτο κρίσιμο 24άωρο μιας τέτοιας πολεμικής σύρραξης.

Πως θα είναι το πρώτο 24άωρο ενός Ελληνοτουρκικού πολέμου;

05:30 πμ (ώρα Ελλάδας):

Έλληνες και Τούρκοι παίκτες Survivor Τσακώνονται στον Άγιο Δομίνικο για την υφαλοκρηπίδα και το δικαίωμα στην αποκλειστική χρήση της θάλασσας για ψάρεμα.

09:00 πμ:

Γεωπολιτική ανάλυση Δήμου Βερύκιου στο Happy Day με χάρτες και γραφικά σχετικά με την ΑΟΖ των δύο ομάδων και τις γκρίζες ζώνες.

09:39 πμ:

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με Δελτίο Τύπου κηρύττει πόλεμο μεταξύ Στυλίδας και Τουρκίας.

11:00 πμ:

Το «Πενταπόσταγμα βγάζει το κατάλληλο άρθρο από το ψυγείο <Προφητείες Παΐσιου> :

12:30 μμ:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κάνει retweet το Δελτίο Τύπου του Γκλέτσου. Η χώρα πάει σε πόλεμο. Κλείνουν τα σύνορα. Ένας ΔΑΠίτης χάνει την πτήση για Σιγκαπούρη γιατί ξεχάστηκε στο κατάστημα με τις Moet. στο Ελ.Βενιζέλος

2:00 μμ:

Ελληνικά και Τούρκικα μαχητικά αεροπλάνα σηκώνονται στον ουρανό του Αιγαίου. Δύο Τούρκοι πιλότοι αυτομολούν στην Ελλάδα και ζητούν άσυλο. Απο ψηλά βλέπουν μια βάρκα με Έλληνες ΕΠΟΠ που πηγαίνουν να αυτομολήσουν στην Τουρκία.

2:30 μμ:

Σε μια αεροπορική βάση στην Ελλάδα, αξιωματικός στα αντιαεροπορικά ακούει απορημένος ένα φαντάρο του να του εξηγεί ότι δε μπορεί να συμμετάσχει στην άμυνα γιατί “δεν προλαβαίνει”.

3:30 μμ:

Τούρκοι χάκερς επιτίθενται βαθιά στις πολιτιστικές ρίζες του Ελληνικού λαού, χακάροντας το instagram προφίλ της Ειρήνης Μερκούρη:

4:00 μμ:

Ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα στη χλαπαταγή του πολέμου βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να ταξιδέψει ξανά στο Καστελόριζο και να ανακοινώσει άλλο ένα μνημόνιο με αφορμή τις επερχόμενες πολεμικές δαπάνες, τονίζοντας ότι η εθνική κυριαρχία δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

5:00 μμ:

Οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων διοργανώνουν πατριωτικό συλλαλητήριο έξω από το πολεμικό μουσείο. Τελικά πλακώνονται μεταξύ τους όταν αποκαλούν Τούρκο έναν ΑΕΚτζή.

6:00 μμ:

Στρατιωτικές Τουρκικές δυνάμεις εισβάλλουν στο στούντιο του Power of Love στην Κωνσταντινούπολη, αιχμαλωτίζουν τους παίκτες, τις παίκτριες, τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Μικέ.

7:00 μμ:

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης ζητάει την άμεση απελευθέρωση των παικτών του Power of Love. Τελικά το Τουρκικό συνεργείο στον Άγιο Δομίνικο αιχαμλωτίζει και κρατάει σε ομηρία και τους Έλληνες παίκτες του Survivor.

7:30 μμ:

Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την απελευθέρωση και την παλιννόστηση των παικτών του Power of Love και των παικτών του Survivor. Ο Γιώργος Νταλάρας κλείνει την πρώτη συναυλία για να γιορταστεί η συμφιλίωση των δύο χωρών.

8:30 μμ:

9:30 μμ:

Γνωστός ελληνικός Έλληνας ζαχαροπλάστης με αλυσίδα καταστημάτων αναλαμβάνει να μοιράσει δωρεάν μπακλαβαδάκια και να τα στείλει στους φαντάρους στην παραμεθόριο. Τα καλύτερα ανατολίτικα γλυκά σε προνομιακές τιμές.

 

11:30 μμ:

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ζητούν επιτακτικά αποκλιμάκωση της κατάστασης στο Αιγαίο και ζητούν την παύση των επιθέσεων.

 

12:30 πμ:

Κρίσιμη παρέμβαση Άντζελας Δημητρίου στην τηλεόραση:

 

02:01 πμ:

Η Τουρκική πλευρά απελευθερώνει τους παίκτες του Power of Love, τους παίκτες του Survivor, την Μαρία Μπακοδήμου και τους δύο στρατιωτικούς.

 

3:30 πμ:

Το «Πενταπόσταγμα» δικαιώνεται δεύτερη φορά σε μια μέρα με την καλή του προετοιμασία.

ΠΗΓΗ΅:LUBEN

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *