Ποιοι σκότωσαν τον τουρίστα στη Ζάκυνθο

Ποιοι σκότωσαν τον τουρίστα στη Ζάκυνθο
Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα που έγινε την Παρασκευή 7 Ιουλίου στον Λαγανά Ζακύνθου, όπου ο 22χρονος τουρίστας Bakari Henderson από την Αριζόνα των ΗΠΑ, που είχε πάει για καλοκαιρινές διακοπές στο νησί, «έσβησε» από τα χτυπήματα περίπου δέκα ανδρών, έξω από ένα μπαρ.
Υπάρχει όμως ένα βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας που αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση, καθώς δείχνει καρέ-καρέ τα τελευταία λεπτά των σοκαριστικών και βίαων χτυπημάτων που δέχτηκε το άτυχο θύμα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο απεικονίζεται ο Σέρβος πορτιέρης να πηγαίνει στην παρέα του 22χρονου Αμερικάνου και να μιλά σε έντονο ύφος μαζί του. Τότε, το θύμα ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο του Σέρβου και αμέσως ξεσπάει καβγάς με τη συμμετοχή και του Έλληνα μπάρμαν. Η φρικτή συνέχεια δίνεται έξω από το μαγαζί, όπου οι δύο συλληφθέντες εμφανίζονται να κυνηγούν και να ρίχνουν κάτω τον 22χρονο, χτυπώντας τον ανελέητα με κλωτσιές και μπουνιές, κυρίως στο κεφάλι.

Για την υπόθεση έγιναν και άλλες 6 συλλήψεις

Άλλα έξι άτομα, σερβικής καταγωγής, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από την Ασφάλεια Ζακύνθου, ως εμπλεκόμενα στον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε συμπλοκή στον Λαγανά τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η επιχείρηση της αστυνομίας, στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση. Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο φαίνονται οι κατηγορούμενοι να χτυπούν τον άτυχο άντρα, ενώ έκπληξη προκάλεσε στους αστυνομικούς ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες τον χτυπούσαν την ώρα που ήταν πλέον αναίσθητος στο έδαφος.

Από χθες, κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, ένας 34χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο που κατηγορούνται και αυτοί για τον φόνο του άτυχου νεαρού.

Εντός της ημέρας, οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται ήδη άνθρωπος της αμερικανικής πρεσβείας και ενημερώνεται για τα γεγονότα

Ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν που συνελήφθη (φωτο από facebook)

O 33χρονος Σέρβος πορτιέρης που επίσης συνελήφθη (φωτο από facebook)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017, 10:21

ΠΗΓΗ:ZOUGLA.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *