Η ΝΔ έπαιξε φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο με τον ΑΤΛΑ [εικόνες].

Φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια με την ομάδα Άτλας είχε το απόγευμα της Πέμπτης κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας αφιερωμένης στα άτομα με αναπηρία , και στην Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με αναπηρία που εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μπάσκετ με καρότσι ΑΤΛΑΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, είναι πλέον η μεγάλη δύναμη στο χώρο αυτό, όπως έδειξε η εντυπωσιακή παρουσία του μόλις ένα χρόνο από την ίδρυσή του.

Από τη Νέα Δημοκρατία επικεφαλής της ομάδας που συμμετείχε ήταν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης. Στην ομάδα συμμετείχαν ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής αλλά και ο πλέον γνώστης του αθλήματος, Βασίλης Κικίλιας και ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, Κώστας Δέρβος. Την ομάδα συμπλήρωναν ο Γιώργος Σταμάτης, γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου και άλλα στελέχη.

 

«Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Με αφορμή την ημέρα αυτή αναδεικνύουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη και ενσκήπτουμε με μεγαλύτερη προσοχή πάνω από τα δικαιώματα και, κυρίως, τις δυνατότητες των συνανθρώπων μας με αναπηρία, ήταν το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Άτλας – Νέα Δημοκρατία, σημειώσατε 1. Πραγματικοί νικητές εντός και εκτός παρκέ», το μήνυμα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβου.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *