Η ηθική υποχρέωση του Τσίπρα να παραιτήσει τον Βερναρδάκη.

191115120529_9542

 

Σε θέμα αξιοπρέπειας της ανθρώπινης ύπαρξης και όχι απλά της κυβέρνησης αναδεικνύεται πλέον το ζήτημα του Γιώργου Βερναρδάκη και του τρόπου με τον οποίον απάντησε στον Σίμο Παλτσανιτίδη μέσα από το προσωπικό του προφίλ του στο Facebook.

Ο κ .Βερναρδάκης αναδημοσίευσε ένα άρθρο-ανάρτηση με τίτλο  «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος». Την ανάρτηση σχολίασε ο πρόεδρος των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμος Παλτσανιτίδης, γράφοντας:

«Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!!! ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε πιo δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό..Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες,ιδανικά, πατρίδα ,Έθνος, κυριαρχία, και να την κάνουν…ΝΤΡΟΠΗ ..».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης απαντώντας του επίσης στο Facebook έγραψε:
«Το καλό με κάτι τέτοιες «δύσκολες» αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι σαν και του λόγου σου…δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους «φίλους» μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας….».

Ο κ. Βερναδάκης με λίγα λόγια δεν ανέχεται τον αντίλογο και μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να προσβάλει ανθρώπινες υπολήψεις αποκαλώντας έναν άνθρωπο «φασιστάκι». Για κακή του τύχη όμως ο άνθρωπος στον οποίον μίλησε είναι διάσημος και άξιος σεβασμού, όπως κάθε άνθρωπος που ζει και αναπνέει.

Η μεγάλη υποκρισία βέβαια  είναι ότι αν γνώριζε ποιος τα έγραψε αυτά ασκώντας του κριτική, δε θα τον αποκαλούσε έτσι, κρύβοντας το πραγματικό του πρόσωπο.

Τώρα πλέον το θέμα του έχει περάσει στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είναι υποχρεωμένος να τον παραιτήσει χθες από τη στιγμή που δεν έχει ο ίδιος την ευθιξία να το κάνει.

ΥΓ: Αυτά πάντως σαν αντιπολίτευση ο Τσίπρας τα είχε ψωμοτύρι και ήταν ικανός να ζητήσει παρέμβαση μέχρι και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Τώρα κουβέντα…

 

Πηγή: parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *