Φρενίτιδα για τον Αγγελόπουλο: «Μου ζητάνε πράγματα του Γιώργου που έχει φορέσει…»

Φρενίτιδα για τον Αγγελόπουλο: «Μου ζητάνε πράγματα του Γιώργου που έχει φορέσει...»
Η εκπομπή «Happy Day» συνάντησε τον Βασίλη Αδαμάκη, Πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα, της ομάδας όπου έπαιζε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς ο Ντάνος, όπως τον αποκαλούν οι παίκτες του Survivor και έκανε αποκαλύψεις για τον δημοφιλή παίκτη.

«Καλά θα κάνει να προσέχει λίγο τις γυναίκες. Είναι ωραίο παιδί, αυθεντικός… Μου ζητάνε πράγματα του Γιώργου που έχει φορέσει… Με πήρε μια κοπέλα και μου έλεγε ότι θέλει να τον αγκαλιάσει, να τον γνωρίσει… ότι έχει και περιουσία, και θα τα πάρει όλα ο Γιώργος» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Αδαμάκης.

Παράλληλα έδειξε και μία από τις φανέλες του πρώην ποδοσφαιριστή. «Αυτή είναι η φανέλα που φορούσε ο Γιώργος… Είναι ένα αυθεντικό και πάρα πολύ καλό παιδί και ο χαρακτήρας του είναι ακριβώς όπως φαίνεται, δεν προσποιείται σε καμία περίπτωση, κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, κάνει τα πάντα με τη θέλησή του και δουλεύει ομαδικά. Εγώ δεν πιστεύω ότι προσπάθησε να κάνει οτιδήποτε για τον εαυτό του και μόνο αλλά εκεί μέσα παίζονται πολλά παιχνίδια… Το παρακολουθώ και θέλω να το πάρει, γιατί το αξίζει!»!ΠΗΓΗ:GOVASTILETO.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *