Συναγερμός για τζιχαντιστή στην Αλεξανδρούπολη – Φρίκη από τα ντοκουμέντα που έκρυβε στο σπίτι του

Θρίλερ με τη σύλληψη 30χρονου στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι έχει πολεμήσει στη Συρία ως μαχητής του ISIS.

Στον εισαγγελέα οδηγείται ενδεχομένως και σήμερα Παρασκευή (20/10/2017) ένας 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη (19/10) στην Αλεξανδρούπολη.

Πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Έβρου, alexpoli.gr, αναφέρουν ότι πρόκειται για τζιχαντιστή, ο οποίος ήρθε από άλλη πόλη της χώρας μας στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να παρουσιαστεί στην υπηρεσία ασύλου.

Ο επικίνδυνος εξτρεμιστής βρέθηκε στη χώρα μας προερχόμενος από τη Συρία, όπου εκεί υπηρετούσε στις τάξεις του ISIS. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει το alexpoli.gr, έμενε ανά διαστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μετά τη σύλληψή του ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν ενεργό στέλεχος του ISIS αλλά στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Μετά τη σύλληψή του στην Αλεξανδρούπολη και την ομολογία της δράσης του, οι Αρχές προχώρησαν σε έλεγχο σε οικία που διέμενε στην Αθήνα όπου εντοπίστηκαν φρικιαστικά στοιχεία για τη δράση του στη Συρία

Read more: http://www.newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *