Ο φερόμενος δολοφόνος του Μακρή είχε καταγγείλει στο Α.Τ. Γλυφάδας κλοπή εις βάρος του!

Ο φερόμενος δολοφόνος του Μακρή είχε καταγγείλει στο Α.Τ. Γλυφάδας κλοπή εις βάρος του!
0

Ο φερόμενος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, δύο ημέρες πριν από την εκτέλεση του επιχειρηματία, για να καταγγείλει κλοπή εις βάρος του! Μάλιστα, αυτή η θρασύτατη ενέργειά του βοήθησε τους αστυνομικούς να ξεδιαλύνουν το κουβάρι της υπόθεσης και να καταλήξουν στα ίχνη του.

Συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου 2018, άγνωστοί έσπασαν το τζάμι ενός εκ των νοικιασμένων οχημάτων του φερόμενου δράστη, έξω από ξενοδοχείο της Γλυφάδας, και του απέσπασαν προσωπικά του αντικείμενα. Ο ίδιος πήγε στο Α.Τ. Γλυφάδας και κατήγγειλε την κλοπή, επιδεικνύοντας μάλιστα το πλαστό διαβατήριο που είχε στην κατοχή του!

Οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν την υπόθεση συνεργάστηκαν με τον συνάδελφό τους που έλαβε την παραπάνω κατάθεση για την κλοπή, και βοηθήθηκαν στην πορεία των ερευνών τους…

Μυστήριο με όπλο στην οικία του Μακρή

Αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί πάντως στους αστυνομικούς το γεγονός ότι το θύμα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής, είχε στην κατοχή του ένα κλεμμένο πιστόλι, το οποίο βρέθηκε στην οικία του. Πιθανότατα το θύμα είχε λόγους να φοβάται και, για άγνωστη αιτία, δεν έβγαλε νόμιμη άδεια οπλοφορίας, αλλά προμηθεύτηκε με κάποιον τρόπο ένα κλεμμένο πιστόλι.

Πρόκειται για ένα Makarov των 9 χιλιοστών, το οποίο είχε κλαπεί το 2014 από οικεία στο Αιγάλεω. Ο νόμιμος κάτοχός του είχε καταγγείλει τότε την κλοπή στις αρχές. Το συγκεκριμένο πιστόλι δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

 

πηγη:zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *