Τα ματς -πρόκριση για την Εθνική στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Το γκολ του Λουκάκου απέτρεψε την ολοκλήρωση ενός ιστορικού θριάμβου της Εθνικής στην έδρα του Βελγίου που θα αποτελούσε έτσι και αλλιώς τη σημαντικότερη έκπληξη της βραδιάς των προκριματικών του Μουντιάλ. Η ελληνική ομάδα εάν έφευγε με το τρίποντο θα έπιανε τους 13 βαθμούς και θα ήταν +1 μπροστά από το Βέλγιο και +3 από την Βοσνία.

 
Τα ματς -πρόκριση για την Εθνική στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Ετσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση κομβικός αγώνας θα είναι η αναμέτρηση με την Βοσνία εκτός έδρας στις 9 Ιουνίου. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την 2η θέση. Υπενθυμίζεται πως η πρώτη θέση οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Ρωσίας και η δεύτερη στα μπαράζ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου καθώς θα αποκλειστεί μόνο ο χειρότερος δεύτερος όλων των ομίλων.

Εάν η ελληνική ομάδα καταφέρει να μείνει όρθια στη Βοσνία θα κρατήσει την 2η θέση και όλα για την πρωτιά θα κριθούν στον εντός έδρας αγώνα με το Βέλγιο.

Φυσικά υπάρχει μπροστά και ο αγώνας της Βοσνίας με το Βέλγιο, ενώ η ελληνική ομάδα έχει εντός έδρας την Εσθονία, ενώ το Βέλγιο και η Βοσνία θα δοκιμαστούν στην έδρα της Εσθονίας. Ρόλο κλειδί έχει και η Κύπρος που υποδέχεται την Βοσνία και την Ελλάδα, ενώ εδώ έχει πλεονέκτημα το Βέλγιο που έχει την Κύπρο εντός έδρας.

ΠΗΓΗ: SentraGoal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *