ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Αυτός είναι ο 28χρονος δικηγόρος που βρέθηκε νεκρός!

DIKIG1

Νεκρός σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια εντοπίστηκε ο 28χρονος δικηγόρος, που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης.

 

Ο δικηγόρος, που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, σύμφωνα με τις καταθέσεις των συγγενών του δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης.

Οι ανησυχίες για την τύχη του νεαρού εντάθηκαν όταν αστυνομικός και φίλος του αδελφού του δικηγόρου, επίσης αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εντόπισε τυχαία το αυτοκίνητο του αγνοούμενου κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στο κάθισμα του οχήματος βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το γεμάτο με χρήματα πορτοφόλι αλλά και το κινητό τηλέφωνο του άντρα. Άμεσα ειδοποίησε τον αδελφό του, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να καταθέσει.

Ο 28χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός και οι αρχές διεξάγουν έρευνες για το συμβάν και αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο, τελικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τη νεκροτομή.ρος που βρέθηκε νεκρός!

DIKIG2

ΠΗΓΗ:makeleio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *